Gå Foran Med Møtebooking

La oss være den som kobler din bedrift med fremtidige kunder og forretningsmuligheter.

Vår Prosess

Vi utformer din pipeline ved hjelp av innsikt, leadsgenerering og møtekoordinering. Gjennom vår unike fem-trinns metode veileder vi potensielle klienter langs kjøpsreisen – fra uprioritert lead til kvalitativt møte.

1. Målgruppeidentifikasjon

Sammen med deg jobber vi for å identifisere relevante målgrupper. Dette innebærer en nøye vurdering av kriterier, tilnærming, rapporteringsrutiner, forventet aktivitet og annet.

2. Markedsundersøkelse

Etter nødvendige forberedelser starter vi direkte med å etablere kontakt. Gjennom våre innledende samtaler skaffer vi en dypere forståelse av markedet basert på forhåndsbestemte kriterier og samler viktig informasjon om potensielle leads.

3. Leadsgenerering

Interesserte personer vi kommuniserer med blir lagt til i vår database som leads. Du bestemmer hvordan vi skal balansere mellom møteplanlegging og leadsgenerering, basert på interesse eller behov.

4. Møtekoordinering

Når vi engasjerer oss med det ideelle prospektet som viser interesse og møter de satte kriteriene, koordinerer vi et møte. Vi ønsker å levere en fullstendig pipeline, og vårt fokus er antall kvalitetsleads vi kan tilby.

5. Overføring av salgsaktivitet

Etter at møtet er koordinert og bekreftet, tar dere ansvar for den videre salgsprosessen. Vi mottar gjerne tilbakemeldinger om videre oppfølging eller om dere ønsker å håndtere denne delen av salgsprosessen selv.

Ta kontakt med oss i dag!

Utforsk hvordan vi kan hjelpe deg med å bygge sterkere forretningsforbindelser. La oss være partneren du trenger i møteplanlegging.