Våre tjenester

Møtebooking

Vi hjelper deg å kontakte nye potensielle kunder og skape langsiktig kunderelasjoner. I tillegg kan vi tilby bistand til presentasjoner for å gi ditt selskap økt vekst. Dette være seg om dere ønsker å gjennomføre presentasjoner selv eller at vi skal bistå.

Win Back

Har du mistet viktige kunder. Vi kan hjelpe deg med å aktivt lytte til kunden og bistå i prosessen med å få kunden tilbake igjen. Som bedrift bør man strekke seg langt for å finne løsninger så kunden blir fornøyd. Det koster 5 ganger mer å skaffe nye kunder. Ofte er en kunde som vi hjelper tilbake på «track» en kunde med bedre lojalitet enn før problemet oppsto.

Produktsalg

Vi kan bistå med å selge dine produkter eller tjenester. High Volume Norge har selgere som har lykkes innenfor svært mange bransjer. Fagkunnskap er viktig, men tillit, respekt og det å bli likt er vel så viktig for å lande et salg. Vi stiller krav til våre klienter og samarbeidet blir kort dersom våre klienter ikke klarer å levere på produkter eller tjenester. Vi tar våre kunder svært seriøst og sørger for at kundene får de løsningene vi har skissert og blitt enige om.

Våre verdier

Fart

Fokus

Energisk

Positiv