Om oss

High Volume Norge skal hjelpe bedrifter med den første kundekontakten og skape vekst. Vi skal skaffe våre kunder solide kunderelasjoner som gir gjentakende inntekt/suksess. 

High Volume Norge skal være den mest inspirerende arbeidsplassen i landet, som preges av høy energi, glede og latter. Profesjonalitet, fokus, og disiplin vil gi resultater både for ansatte, klienter og sluttkunder. Sammen skal vi lykkes.

Lindskoggruppen etablerte High Volume Norge høsten 2019 og er satt opp som et rent «huntingselskap». Dette på bakgrunn av ønske om en høyere salgsaktivitet innad i konsernet, men også etterspørsel fra eksterne aktører som så at vi lyktes på mange fronter gjennom oppsøkende aktivitet. 

Oppsøkende salg er en barriere for mange. Det finnes mange gode ideer og teknologiske nyvinninger der ute. Ingeniører og andre fagpersoner lager spektakulære løsninger som ikke vinner frem.  

Mohsin Ramani

Mohsin Ramani

Styremedlem

Partner DLA Piper

peter warren

Peter C. Warren

Styremedlem

Investor. 40 års erfaring fra internasjonal finans.

Petter Mathisen

Aksjonær

Co-founder Norsk Brannvern, Din Sikkerhet Norge, Brannsport Norge, HVN og Miljø Norge.

Geir Mathisen

Geir Mathisen

aksjonær

CEO and Co-founder Norsk Brannvern, Din Sikkerhet Norge, Brannsport Norge, HVN og Miljø Norge.

Ola Buarøy

Ola Buarøy

Styremedlem

Vice president, Head of Financial Reporting at Schibsted ASA.

De fleste selskaper er i dag bygd opp på at man tar kontakt med mennesker gjennom salg / markedsføring og skisserer løsninger. Enkelte kan ha en negativ tilnærming til selgere, men salg er en grunnpilar i alle organisasjoner. 

Kjøp og salg har gjennom alle tider vært bygget på relasjoner mellom mennesker. Vi mener alle bør få sjansen til å vise frem hvem de er og at reguleringer ikke skal hindre små selskaper på å jobbe seg opp og frem.  High Volume Norge hjelper deg med det første steget, og det som ofte oppleves som tungt for mange å  ta opp telefonen og komme i kontakt med potensielle kunder. Dette gjøres på en profesjonell måte som sikrer din merkevare og legger grunnlaget for at du kan bygge langsiktige gode kunderelasjoner.

Lindskoggruppen har hatt stor suksess på bakgrunn av oppsøkende salgsaktivitet.

High Volume Norge AS skal være et oppsøkende salgssenter som generer gjentakende inntekt/mersalg/kunderelasjoner for våre klienter. Dette skal videre gi våre klienter et enormt løft gjennom ny, frisk tilført kundemasse.