Etablering

Høsten 2019 ble High Volume Norge etablert. Opprettelsen var motivert av et internt ønske om forsterket salgsaktivitet i konsernet, samt anerkjennelse fra eksterne aktører for vår fremragende ytelse innen oppsøkende salgsaktiviteter. Det er ingen tvil om at oppsøkende salg kan være en utfordring for mange.Det finnes mange gode ideer og teknologiske nyvinninger der ute. Ingeniører og andre fagpersoner lager spektakulære løsninger som ikke vinner frem.

Vår visjon

High Volume Norge skal hjelpe bedrifter med den første kundekontakten og skape vekst. Vi skal skaffe våre kunder solide kunderelasjoner som gir gjentakende inntekt/suksess.

High Volume Norge skal være den mest inspirerende arbeidsplassen i landet, som preges av høy energi, glede og latter. Profesjonalitet, fokus, og disiplin vil gi resultater både for ansatte, klienter og sluttkunder. Sammen skal vi lykkes.

Administrasjonen

Hans Erik Baardseth

Daglig Leder

BBA fra handelshøyskolen BI, 9 års erfaring fra bransjen

Peter C. Warren

Styremedlem

Investor, 40 års erfaring fra internasjonal finans

Moshin Ramani

Styremedlem

Partner Dla Piper

Ola Buarøy

Styremedlem

15 års næringslivserfaring gjennom lederroller i store og små selskaper, herunder EY, Elopak, Schibsted og Miljø Norge.

Petter Mathisen

Styremedlem

Co founder Norsk Brannvern, din sikkerhet Norge, Brannsport Norge, Hvn, Min villskog og MiljøNorge

Geir Mathisen

Styreleder

Co founder Norsk Brannvern, din sikkerhet Norge, Brannsport Norge, Hvn, Min villskog og MiljøNorge

I kjernen av moderne bedrifter ligger prinsippet om å etablere kontakt gjennom salg og markedsføring for å fremlegge løsninger. Selv om salg noen ganger kan ses på med skeptiske øyne, er det utvilsomt en sentral søyle i enhver organisasjon. Gjennom tidene har kjøp og salg alltid vært basert på relasjoner. Ved High Volume Norge verdsetter vi denne relasjonsbyggingen, og tror sterkt på at alle selskaper, uansett størrelse, bør få muligheten til å presentere seg uten unødvendige hindringer. Vi bistår i det avgjørende første steget – å ta opp telefonen og etablere kontakt med potensielle kunder. Alt dette gjøres med integritet og profesjonalitet, for å sikre ditt merkenavn og danne fundamentet for varige kundeforhold. Med Lindskoggruppens suksess som bakgrunn, har High Volume Norge som mål å være en partner til pålitelig oppsøkende salg som kontinuerlig bringer inntekt, mersalg og styrkede kunderelasjoner til våre klienter.